lördag 25 juni 2011

Ut & IN = Minus

Luddigt i huvudet och ont i magen. Har ju hetsat en gång idag, kräkts, ätit massa fibrer och sötningsmedel i olika form, bantningspiller (typ L-karnitin och Lecitin samt Lepigen) och till sist citodon. Min Mage har alltså fått en jävla massa skit i sig. Jag behandlar min kropp med respekt -.-

MEN jag kommer hamna på minus idag! Har aldrig gjort det förr haha! Har motionerat för ca 770 kalorier och intaget är 697! Så 73 minus hehe. Sen blir det ju mera minus för den "basala ämnesomsättningen" men det räknas ju inte!

1 kommentar:

  1. Det är ju bra ju:) även om du åt onyttiga saker så får du tänka på kalorierna, fast jag har börjat tänka om nästan, att det man äter har större roll än kalorierna, så ät det ju också, om du äter en bulle istället för 300g kyckling så blir man ju tjockare, eller? Vad tror du? Jag tycket iallafall att du var duktig den här dagen! Och angående midsommar, jag gjorde inte hemma någonting speciellt. Har fan inga vänner:( men men, man har väl bara sig själv att skylla för att man drar sig undan. Vad är citodon föresten?:)

    SvaraRadera