onsdag 15 juni 2011

Ni

Känner mig hedrar att fler börjat läsa min blogg, igår var det 136 st vilket är nytt rekord. Och eftersom ni gör det så ska jag inte skriva så trista (korta) inlägg som det jag skrev nyss. Fick inte fram tankarna till ord och var lite arg. Har en del skitångest just nu, men ska försöka skriva lite kort om dagen. Sen borde jag svara på ett sms som kom imorse. Bara en vän som undrade hur jag mår, men jag hade ingen ork att svara.

Jag vaknade med ångest idag, och tänkte verkligen skita i jobbet, men bet ihop som jag gör tills tårarna kommer... När jag insåg att ångesten inte skulle försvinna tog jag lite sobril till den vanliga grötfrukosten.

Efter jobbet så hade jag lite dötid innan jag skulle träffa en vän (S) på stan så jag gick till Lindex (köpte underkläder), HM (handlade lite olika på rean) och Monki (som jag inte vågade stanna i allt för länge då de hade galet mycket på rea). Tanken var att jag skulle äta lunch också men eftersom jag inte kunde komma på något förutom jordgubbar som var värda ångesten som kalorierna skulle ge mig så fick det bli dom + en celsius.

Okej, sen mötte jag upp S, åkte till Ikea och köpte en maskroslampa som jag tittat på länge. Sen var det bara Rusta kvar för att köpa ett tält och sen hem. Medan vi gick runt på Ikea kom ångesten tillbaka så jag tog en sobril till. Ursäkta att jag skriver så tråkigt men jag försöker komma fram till hets-kräk skiten. På Rusta började en tanke slå rot i mitt huvud som efter en stund blev till ett tvång. Hem och hetsa, hem och kräkas -nu! Så, ja, det var det som hände... Fick dock upp allt (är väldigt noga med det) samt en del av jordgubbelunchen. Vägde mig efteråt, 63.0 Vill väga 62.x snart! Imorgon kanske.

Jag har blivit lite rädd för att dricka buljong sedan jag börjat spy, så mycket salt i det ju och jag vill inte svullna upp. Men jag tror att jag ska dricka det nu. Det känns som att kroppen verkligen vill ha det...

Jag vill göra något elakt mot mig själv nu. Vill göra ont. Jag ska inte, jag ska inte passera den gränsen. Men jag är arg på mig själv. Arg på att jag skriver så dåligt - så tråkigt och osammanhängande. Klarar inte av att skriva såhär långa inlägg. Det är bättre med korta och lite oftare - i alla fall för min del! Lättare att f ihop tankarna då.

1 kommentar:

  1. Nej sluta! Du ska inte göra något dumt:) du är en as bra tjej och du skriver visst bra! Borde jag beställa hem celsius tycker du?:) kan du likna smaken med något?:) puss!

    SvaraRadera