torsdag 18 augusti 2011

Att blöda eller inte blöda... Hela kroppen skakar.

Tagit 6 attarax och 2 propavan. Vill ta sobril men om jag tar dem varje dag så tar de snart slut och läkaren tyckte att de gick åt för snabbt förra gången.

Svullen svullen

Och jag HATAR mig själv

3 kommentarer:

  1. Alltså det kan jag ju inte veta, men dem var SVIIIN dyra, tror att jag betalade 2000 för 100 tabletter. Men jag tycker att dem funkar, men jag vill inte ha kvar dem eftersom jag ska behandlas nu:) om du är intresserad kan vi komma överens om ett pris :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag får väll säga tack för att du tycker min kropp är fin:P Oavsett om det nu är ett resultat av att jag är sjuk eller ej. (Okej, det är den ju. Helt klart. Min kropp tycker att +10kg är en sundvikt rent fysiskt... men det tycker ju inte jag!)
    Och ang. mina lår.. ja herregud det är mitt största hatobjekt på hela kroppen! Så är ju lite skönt att höra att åtminstonde inte alla andra också ser på dem med äckel:P

    Däremot tycker jag det är jobbigt när helt friska och normalviktiga personer säger "du är så fin och smal" osv (samtidigt som jag ju blir glad också) ...men då undrar man ju vad dem tyckte om en då jag faktiskt var normalviktig lixom? Fläskberg? Och det triggar ju bara att absolut inte vilja gå upp igen!

    SvaraRadera
  3. Hej! Hittade just till din blogg och fastnade kvar i att läsa, trots att jag borde plugga egentligen... Jag blev ledsen när jag läste från början och såg hur du liksom "föll dit" igen med bulimi. Det är så stört lätt hänt...
    Hoppas du kan börja må lite bättre snart iallafall..
    KRAM!

    SvaraRadera