söndag 24 juli 2011

Vill bara försvinna. Jag tror att jag hetsar för att det är passivt självskadande... Alltså jag skulle kunna ursäkta hetsen genom att påstå detta, men - den känslan var så jävla stark nyss så jag tror faktiskt att jag hetsar för att jag hatar mig själv så jävla mycket. Sen kan hets bero på andra saker ibland också som t ex ångest, stress och ensamhet. Men icke idag.

Jag vill verkligen skära just nu, men jag VET att jag kommer ångra om jag skär mer än det jag gjorde i torsdags. Om jag börjar med detta igen så kommer jag hata mig själv så jävla mycket för att jag förlorat allt jag hade. Drömmen om att gå i kortärmat på jobbet... (Hade tänkt tatuera över de gamla ärren, alltså typ hela armen)Om jag börjar karva igen så kan jag lika gärna ta en överdos alternativt om jag har någon överlevnadsinstinkt kvar -åka till psykakuten och be om att bli inlåst. Det känns som att det är dit jag är påväg och då känns allt så jävla meningslöst.

Problemet är att jag inte har någon tid alls för att braka ihop. Jag måste jobba och ingen annan kan/vill göra jobbet istället för mig (det är sant, men det är inte för att jag är speciell utan det jobbet är lite speciellt). Och jag jobbar ju med barn/ungdomar och jag vill inte att de ska lida. Men som jag mår nu så kommer någonting hända iaf så då kan jag försöka tajma det så att ingen annan blir lidande.

Alltså ingen lär ju ha orkat läsa igenom hela detta inlägg så mot slutet slutade jag bry mig om att skriva läsligt och sammanhängande. Förlåt.

Rakblad rakblad rakblad. Demonen skriker att jag borde rena mig från hetsen men det är också samma demon som gång på gång skrek att jag skulle hetsa. Jag borde skära eftersom jag spydde dåligt.

1 kommentar:

  1. Kämpa, kämpa! Jag vet hur jobbigt det kan vara då demonerna skriker och det är så lätt att komma med dumma ursäkter för sig själva... Du är duktig som verkligen försöker :)

    SvaraRadera