fredag 8 juli 2011

Allt

Jag har varit lite frånvarande... Det beror dels på att jag varit bortrest (och ska resa bort igen imorgon) samt att jag mått skit. Mia håller ett hårt grepp om mina tankar och lurar mig ofta. Jag ska dock skärpa mig vad gäller att ta min medicin. Har bett boendestödet att ringa mig varje morgon för att påminna. I augusti ska jag få en pillerdosa som tjuter när det är dags för medcen.

Min morfar dog för tre dagar sedan. Jag saknar honom enormt men jag vet att han fick dö på det sättet som han önskat sig, plötsligt. Begravningen är i Polen imorgon men jag kan inte gå! Jag ska på en kurs med jobbet och jag ansvarar för en tioårig flicka när jag är iväg. Jag kan alltså inte åka en dag senare. Vi kan heller inte boka om resan då den var svindyr. Jävla skit. Förlåt mig morfar. Jag älskar dig.

Nu måste jag ta lite sobril för annars blir det en dålig spy kväll där jag avslutar dagen med att slå min handled blå. Jag vill inte ha det så... Ska kämpa emot. Har massa att göra inför resan dessutom, och äta+kräkas tar tid. Håll tummarna för mig - dra åt helvete Mia!

1 kommentar:

  1. Vad tråkigt med din morfar, jag beklagar. I bland kan man inte vara överallt, jag tror också att din morfar inte hade velat att du skulle slå knut på dig själv. Styrke Kramar <3

    SvaraRadera